Αυτεπίγνωση | Ρ. Νατζέμυ: 10 μαθήματα που μπορούμε να πάρουμε από μια ασθένεια

   
Αυτεπίγνωση | www.aytepignosi.com
«Ό,τι φωτίζεις γίνεται φως»
         
1. Να βελτιώσουμε τη διατροφή μας: Να επιλέξουμε πιο υγιεινές τροφές σε σωστές ποσότητες, ώστε να δυναμώσουν το σώμα και ο νους μας και να γίνουν ικανά να λειτουργούν αποτελεσματικά σε σωματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο.
     
↓ Το άρθρο συνεχίζεται ↓
 

           

Sharon McCutcheon

             
2. Να υιοθετήσουμε υγιέστερες συνήθειες ζωής: Να αρχίσουμε να ασκούμαστε, να μάθουμε να αναπνέουμε σωστά και να χαλαρώνουμε τακτικά, ώστε να δημιουργήσουμε ένα δυνατό σώμα, ικανό να προστατευτεί από μικρόβια και διάφορες δυσλειτουργίες.
3. Να αναλύουμε και να διορθώνουμε αρνητικούς τρόπους σκέψης, οι οποίοι ίσως μας δημιουργούν συναισθηματικά, νοητικά ή σωματικά μπλοκαρίσματα.
4. Να μάθουμε να είμαστε πιο ταπεινοί, πιο συμπονετικοί, μέσα από αυτή τη μειονεκτική θέση, στην οποία είμαστε προσωρινά αδύναμοι, ευάλωτοι, ίσως και εξαρτώμενοι από τους άλλους.
5. Να μάθουμε να δεχόμαστε την αγάπη και τη φροντίδα των άλλων: πολλοί από εμάς δεν μπορούν να δεχτούν τη στοργή των άλλων ή ακόμη και μια απλή φιλοφρόνηση. Θέλουμε εμείς να είμαστε πάντα αυτοί που δίνουν και αυτό, μερικές φορές, μπορεί να βασίζεται σε εγωιστικά κίνητρα.
     
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στην Αυτεπίγνωση ←
   
*Από το βιβλίο «Ενεργειακή Ψυχολογία» του Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ, Εκδ. Ολιστική Αρμονία
   
Αυτεπίγνωση | www.aytepignosi.com
«Ό,τι φωτίζεις γίνεται φως»

Εκτύπωση