«Ο Σεφ τρελάθηκε» | Παιδικό θεατρικό παντομίμας των Θανάση Αποστόλου και Ελευθερίας Αλεξοπούλου

Η παιδική σκηνή του ανακαινισμένου «Πολυχώρου Αυλαία», παρουσιάζει φέτος με χαρά, αγάπη και πολύ σεβασμό προς τα παιδιά, το παιδικό θεατρικό παντομίμας των Θανάση Αποστόλου και Ελευθερίας Αλεξοπούλου «Ο Σεφ τρελάθηκε».


Μια πρωτότυπη και ανατρεπτική θεατρική παιδική παράσταση κωμωδίας και τσίρκο. Ο διάσημος Σεφ Sakito σας καλωσορίζει στο μοναδικό και βραβευμένο με πολλά αστέρια μισελέν εστιατόριό του. Μαζί με τη διάσημη και απαιτητική πελάτισσα Richi που θα βρεθεί στο πλάι του, σας ταξιδεύουν στο μαγικό και φανταστικό κόσμο του τσίρκο, της μουσικής, της παντομίμας, του σωματικού θεάτρου, της ταχυδακτυλουργίας, των μαγικών κόλπων, των ζογκλερικών, του γέλιου και της χαράς!
   
 
Καθώς Ο Σεφ μας, ετοιμάζεται να ανοίξει το εστιατόριό του, δέχεται μία απρόσμενη επίσκεψη από την διάσημη και πανέμορφη Richi. Ο Sakito θαμπωμένος και εντυπωσιασμένος από την ομορφιά της, θα προσπαθήσει και θα δώσει το καλύτερό του εαυτό όχι μόνο  για να μαγειρέψει τα πιο νόστιμα φαγητά του, αλλά και για να ψυχαγωγήσει την αγαπημένη του πελάτισσα. Η υπερπροσπάθεια όμως αυτή θα τον οδηγήσει στο εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα και στις πιο απίθανες καταστάσεις γέλιου και κωμωδίας. Θα καταφέρει άραγε ο Master Chef να ευχαριστήσει τη Richi και να της μαγειρέψει αυτό που του έχει παραγγείλει;
Θεάματα που δεν περιγράφονται, κωμικές καταστάσεις, άφθονες στιγμές γέλιου, ταχυδακτυλουργικά απρόοπτα και μοναδικά ζογκλερικά κόλπα στο κωμικό μας show.
Η παράστασή μας, βοηθά τα παιδιά να κατανοήσουν σωστά τον κόσμο των συναισθημάτων, την έννοια της παρέας, τη δύναμη της φιλίας που μπορεί να προκύψει ανάμεσα στους ανθρώπους, την ελπίδα, την αισιοδοξία, την πίστη κι ότι τα όνειρά μας μπορούν και πρέπει τελικά να γίνονται πραγματικότητα. Μέσα λοιπόν από την ιστορία των δύο ηρώων, το κοινό έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τη τέχνη της παντομίμας και της έκφρασης του σώματος, στοιχεία θεατρικά που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού από την πρώτη ως και την τελευταία στιγμή. Ο συνδυασμός της παντομίμας με την έξυπνη κωμωδία, τη ποιοτική μουσική, το χορό, την τέχνη της ταχυδακτυλουργίας και των ζογκλερικών, συνθέτουν ένα μοναδικό και απολαυστικό θέαμα θεατρικού τσίρκο, κατάλληλο για όλη την οικογένεια.
Στο τέλος της παράστασης πραγματοποιούνται μαγικά κόλπα ή κωμικά σκετς με την ενεργή συμμετοχή των παιδιών! Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 ως 12 ετών, αλλά και στο παιδί μέσα μας που δεν έχει ηλικία!
         
Παραστάσεις από 4/11/19
Διάρκεια: 60 λεπτά, χωρίς διάλειμμα
Γενική είσοδος για σχολεία : 5 ευρώ
Η παράσταση έρχεται και κοντά σας με 7€ το άτομο.
 
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Σενάριο: Ελευθερία Αλεξοπούλου
Σκηνοθεσία: Ελευθερία Αλεξοπούλου
Θανάσης Αποστόλου
Παίζουν: Ελευθερία Αλεξοπούλου (Richi)
Θανάσης Αποστόλου (Sakito)
Σκηνικά – Κοστούμια: Ελευθερία Αλεξοπούλου
Επιμέλεια μουσικής: Θανάσης Αποστόλου
Φωτογραφία: Σεραφείμ Στοιχειός
Παραγωγή: Sakito and Richi fantasy – Υπηρεσίες Θεάματος
       
Ο «Πολυχώρος Αυλαία», τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.
Β’ Μεραρχίας και Κουντουριώτου 182, Πασαλιμάνι-Πειραιάς
Προσβασιμότητα: 10 λεπτά από τον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά με τα πόδια και με τα Λεωφορεία: 915 – 906 – 904 – 17 – 20 – Χ96 Λεωφορεία: από Σύνταγμα το 40 και από Ομόνοια (οδό Αθηνάς) το 49 στη (στάση Τερψιθέα), 5 λεπτά με τα πόδια από την πλατεία Κοραή–Δημαρχείο
Θέατρο 270 θέσεων
Κρατήσεις: 210 42 97 771 – 6906 46 16 16 – apolychoros@gmail.com
Facebook page: facebook.com/Avlaiapolychoros
Επικοινωνία : Μαριλένα Πονηράκη – ponirakimarilena@gmail.com

Εκτύπωση