Λίλια Γκούνη Σοφικίτη | Το κορίτσι χώρις όνομα

 
Λίλια Γκούνη Σοφικίτη | Εντύποις Εκδόσεις
Το κορίτσι χωρίς όνομα, είναι ένα παραμύθι με φιλοζωικό περιεχόμενο. Στο παιδικό αυτό βιβλίο, ο κεντρικός χαρακτήρας είναι ένα κοριτσάκι που δεν έχει όνομα. Της αρέσουν οι βόλτες και η περιπέτεια, όπως και τα παιχνίδια στο δασάκι.


 
entypois.com
Μια μέρα όμως, μια ξαφνική καταιγίδα θα αλλάξει τα πάντα στη ζωή της, αφού η δυνατή βροχή θα σβήσει τα ίχνη της επιστροφής και εκείνη θα χαθεί. Το κορίτσι, στην περιπέτειά του, θα έχει τη βοήθεια μιας νεράιδας της Ευχής και μιας γλυκιάς γυναίκας που μοσχοβολάει μαρμελάδα βατόμουρο και φρεσκοψημένα μπισκότα!
Η περιπέτεια, θα τελειώσει με την ίδια να βρίσκει το παντοτινό της σπιτικό, την αγάπη και την φιλία να θριαμβεύουν, ενώ ήδη τα πρώτα χιόνια έχουν κάνει την εμφάνισή τους… Στο τέλος της ιστορίας μας γίνεται κάτι ανατρεπτικό! Καταλαβαίνουμε πια, πως το κοριτσάκι είναι ένα μικρό σκυλάκι, που έχει την ίδια ανάγκη για αγάπη, παιχνίδι και στοργή, όπως όλοι μας! Αποκτά το ένα και ολόδικό του όνομα από την καλή γυναίκα και έτσι, ποτέ δεν θα ξεχαστεί ούτε θα χαθεί ξανά! Ένα βιβλίο, που οι μικροί και ταπεινοί ήρωες μας φέρνουν κοντά στα πιο μεγάλα και λαμπρά συναισθήματα. Την αγάπη, τη φιλία και την ευγνωμοσύνη.
Με την υποστήριξη της SAPT Hellas
Δράση για τα Αδέσποτα-Σκύλοι θεραπείας Ελλάδας
Εκτύπωση