Ιστοσελίδες Γάμων – Βαπτίσεων – Πάρτι: η νέα τάση που δίνει άλλη διάσταση στις σημαντικές σας στιγμές!

Η Τεχνολογία μας βοηθά σε ολοένα και περισσότερους τομείς, με το ίντερνετ να κατέχει πλέον εξέχουσα θέση στην καθημερινότητα μας. Τι θα λέγατε λοιπόν αν χρησιμοποιούσατε το ίντερνετ για να μοιραστείτε τις πιο σημαντικές σας στιγμές; Όχι χρησιμοποιώντας μόνο κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης αλλά και μέσω μίας προσωπικής σας ιστοσελίδας;

Αυτή είναι η νέα τάση που ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα για να δώσει μία διαφορετική χροιά στις σημαντικές σας στιγμές: Η δημιουργία μίας προσωπικής ιστοσελίδας Γάμου, Βάπτισης, Πάρτι κι όποιας άλλης εκδήλωσης θέλετε να μοιραστείτε με τους συγγενείς και τους φίλους σας!

Η θεματική αυτή ιστοσελίδα είναι ιδιαίτερα πρωτότυπη αλλά κι εξυπηρετική καθώς σας δίνει πολλές επιλογές όπως:

• Nα έχετε τη μοναδική διεύθυνση του website – προσκλητηρίου σας που επιθυμείτε (αν πρόκειται για Γάμο: π.χ. giorgos_anna…gr)

• Αναλυτικές πληροφορίες για την εκδήλωση (όπως ώρα, ημ/νία, χάρτη κτλ.) που δεν χωρούν σ’ ένα… παραδοσιακό προσκλητήριο

• Φωτογραφίες και βίντεο

• Λίστα δώρων

• Οι συγγενείς και φίλοι επισκέπτες θα μπορούν να πληροφορηθούν άμεσα, εύκολα κι αναλυτικά για το γεγονός ενώ…

• …θα μπορούν να σας γράψουν και τις ευχές τους!

Οι επιλογές δε σταματούν εκεί αφού μπορείτε να διαλέξετε και τον σχεδιασμό αλλά και τη διάρκεια που θα είναι ενεργό το προσωπικό σας website – προσκλητήριο. Αξίζει να σημειωθεί ό,τι μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από τη διανομή των φωτογραφιών του γεγονότος σε συγγενείς και φίλους, αναρτώντας ένα μοναδικό ηλεκτρονικό άλμπουμ φωτογραφιών και βίντεο μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Με λίγη φαντασία μπορείτε να δημιουργήσετε την ιστοσελίδα σας με πολλές ακόμη επιλογές που θα κάνουν το σημαντικό γεγονός της ζωής σας να ξεχωρίσει έξυπνα.


Δείτε ένα παράδειγμα για το πως μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας live website – προσκλητήριο: www.evente.gr.

Εκτύπωση