Το νέο τεύχος «ΠΑΙΖΩ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ»

κυκλοφορεί και σας δίνει ιδέες για χειροτεχνίες «Back to School».

Εμπνευστείτε & δημιουργήστε!

Αυτή η ξεχωριστή έκδοση του περιοδικού «Παίζω & Κατασκευάζω» είναι αφιερωμένη σε χειροτεχνίες “Back to School”, θέλοντας να εμπνεύσουμε τους μικρούς μας φίλους, να πειραματιστούν και να δημιουργήσουν μικρά και χρήσιμα αξεσουάρ, για το γραφείο τους οργανώνοντας τα σχολικά τους είδη, να δώσουν χρώμα και φως στο δωμάτιό τους, να χαρούν τις ελεύθερες ώρες τους αλλά και να δημιουργήσουν χαριτωμένα δωράκια ή διακοσμητικά για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

«Μην χάσετε αυτή την έκδοση. Κυκλοφορεί στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα, την Τρίτη, 1η Αυγούστου 2017. Ελπίζουμε να σας κρατήσουμε καλή συντροφιά και ο χρόνος που θα περάσετε συντροφιά με το παιδί σας να είναι διασκεδαστικός και γεμάτος φαντασία!

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.periodikocreativity.gr/download και κατεβάστε, εντελώς δωρεάν, μοτίβα, φόντα, πατρόν, σελιδοδείκτες, εβδομαδιαία προγράμματα και ό,τι άλλο χρειάζεστε για τις δημιουργίες σας

Παίζω & Κατασκευάζω: Το περιοδικό για χειροτεχνίες και κατασκευές για μικρά και μεγάλα παιδιά. Δείτε πληροφορίες εδώ: http://periodikocreativity.gr/wp-content/uploads/2017/02/MEDIA-KIT-paizo-2017.pdf

Επίσης, στο http://periodikocreativity.gr/category/paidi/%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b9/ θα βρείτε και διάφορες άλλες κατασκευές, που μπορούν να φτιάξουν τα παιδιά εύκολα, με απλά υλικά, αλλά πάντα συντροφιά με τους γονείς, μοιράζοντας δημιουργικές και διασκεδαστικές στιγμές.

 
Εκτύπωση