Θεσσαλονίκη | Τμήματα θεατρικής, χορευτικής και μουσικοθεατρικής αγωγής για παιδιά κι εφήβους από το ACTION Theater Drama Studio

ACTION Theater Drama Studio | Νέος τόπος συνάντησης ανθρώπων και τεχνών

Ένας νέος καλλιτεχνικός χώρος γεννήθηκε στην καρδιά – και από την καρδιά – της πόλης. Ένα κύτταρο ελεύθερης έκφρασης, καλλιτεχνικής εκπαίδευσης, δημιουργικής αναπνοής. To ACTION Theater Drama Studio, στην Ολυμπιάδος 133, μία καινούρια πρωτοβουλία του σκηνοθέτη θεάτρου Πέτρου Ζηβανού, με την πολύτιμη συμπαράσταση και συνεργασία μελών, στελεχών και φίλων του Κέντρου Θεατρικής Έρευνας Θεσσαλονίκης.

Δημιουργείται για να προτείνει στο κοινό της Θεσσαλονίκης υψηλού επιπέδου επαγγελματικές – καλλιτεχνικές παραστάσεις και εκθέσεις εικαστικών και εφαρμοσμένων τεχνών, παραγωγής του ACTION ή συνεργαζόμενων και φιλοξενούμενων σχημάτων, τις οποίες θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί από τη νέα χρονιά. Και για να συμβάλλει στην ουσιαστική επαφή πολλών και διαφορετικών κοινωνικών ομάδων, με τη λυτρωτική δυνατότητα που δίνουν στη ζωή οι τέχνες και, πάνω από όλα, η τέχνη της κοινωνίας, ο παράξενος θεός της κοινωνικής συνοχής. Το θέατρο.

Τέλη Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν στο Action Theater Drama Studio τμήματα θεατρικής, χορευτικής και μουσικοθεατρικής αγωγής για παιδιά σχολικής ηλικίας και εφήβους, καθώς και μαθήματα θεατρικής τέχνης για αρχάριους και μαθήματα και σεμινάρια υποκριτικής τέχνης για προχωρημένους, ενώ ετοιμάζεται ειδικό τμήμα αλλοδαπών και ομογενών.

Περισσότερες πληροφορίες στο actiontheater.gr και τηλεφωνικά Δευτέρα έως Παρασκευή 6-9 μ.μ. στο: 2310 865904.

Εκτύπωση