(Ξανά) γράφοντας την ιστορία (μου) | Μία βιωματική εμπειρία προσωπικής έκφρασης κι ανάπτυξης

Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης «Επαφή» σας καλεί στο βιωματικό εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης  που διοργανώνει,  με τίτλο: «(Ξανά) γράφοντας την ιστορία (μου)».

Μια σπουδή στην αξία της επανεκκίνησης των δυνατοτήτων μας και τον επαναπροσδιορισμό των στόχων μας. Ένα εργαστήριο που συνδυάζει τη δημιουργική γραφή και την ψυχοθεραπεία με στόχο την προσωπική ανάπτυξη.

Μέγιστος αριθμός συμμετοχών 20 άτομα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή εγκαίρως!

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το εργαστήριο, μπορείτε να επισκεφθείτε το site:  http://xidaras.gr/viomatiko-ergastirio/

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης Ξηντάρας, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: o Σάββατο & Κυριακή  25 -26 Νοεμβρίου, 11.00 – 15.00μ.μ  o Σάββατο & Κυριακή    9-10 Δεκεμβρίου, 11.00 – 15.00μ.μ

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: o 80€ για την παρακολούθηση ενός εργαστηρίουo 120€ για την παρακολούθηση και των δύο εργαστηρίων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λ. Μαραθώνος 79, Σταυρός Αγίας Παρασκευής

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210.66.19.177


Ο Γιάννης Ξηντάρας είναι Ψυχολόγος – Σύμβουλος Γάμου, απόφοιτος Πανεπιστημίου Αθηνών και Strathclyde University. Μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων και της Ελληνικής Προσωποκεντρικής και Βιωματικής Εταιρείας, επιστημονικός υπεύθυνος στο Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης «Επαφή». | www.simvouleftikigamou.grwww.xidaras.gr & www.paidi-efivos.gr.

Εκτύπωση