Δωρεάν δραστηριότητες | Διαχείριση του Γονεϊκού Άγχους στο πλαίσιο της Ομάδας Γονέων «Ανατρέφοντας Ενσυνείδητους Γονείς»

Το Mindfulness Kids Athens σας προσκαλεί σε μια Δωρεάν Παρουσίαση γνωριμίας για την Ενσυνειδητότητα (Mindfulness) και τα οφέλη της στη διαχείριση του γονεϊκού άγχους.

Σε αυτήν την εισαγωγική συνάντηση, στο πλαίσιο της Ομάδας Γονέων «Ανατρέφοντας Ενσυνείδητους Γονείς», θα έχετε δυνατότητα να ενημερωθείτε για την αποτελεσματικότητα του Mindfulness στην εφαρμογή του στους γονείς και στα παιδιά. Κυρίως όμως θα συζητήσουμε και θα βιώσουμε την εμπειρία του Mindfulness ακολουθώντας ασκήσεις ενσυνειδητότητας για τη διαχείριση του άγχους.

Η Ομάδα Γονέων «Ανατρέφοντας Ενσυνείδητους Γονείς» απευθύνεται σε γονείς παιδιών όλων των ηλικιών με στόχο τη διαχείριση του άγχους τους λόγω του γονεϊκού τους ρόλου. Οι γονείς μαθαίνουν τεχνικές ώστε να διαχειρίζονται το άγχος τους μέσω της ενσυνειδητότητας και της γνωσιακής θεραπείας (εστίαση στην αναπνοή, επίγνωση του των αισθήσεων του σώματος, διαχείριση των δύσκολων σκέψεων, τήρηση ημερολογίων κ.α.).

Επιπλέον, καλλιεργούν την επίγνωση, την κατανόηση και την αποδοχή του εαυτού τους ακόμη κι όταν οι καταστάσεις δεν είναι αυτές που επιθυμούν ή δε ξέρουν πώς να διαχειριστούν τις συμπεριφορές των παιδιών τους.

Συντονίστρια: Αλεξάνδρα Ανδρικοπούλου Κοινωνική Λειτουργός – Οικογενειακή Θεραπεύτρια MSc Συμβουλευτικής Ψυχολογίας Εκπαιδεύτρια Mindfulness

Η είσοδος είναι δωρεάν. Δεν υποχρεούστε να λάβετε μέρος στην Ομάδα Γονέων που θα ακολουθήσει.

Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 6946029252 ή στο email info@mindfulnesskids.gr

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Ώρα: 18:00-20:00

Περιοχή: Άλιμος (Πλησίον Μετρό Αλίμου)

 

Βρείτε τη σχετική εκδήλωση στο Facebook εδώ.


Εκτύπωση