Κέντρο Πρώϊμης Παρέμβασης για το παιδί & τους γονείς «Συν-εργάζομαι» | Ομάδα Προσωπικής Ανάπτυξης

 
Γιατί ομάδα;

Ολόκληρη η ζωή μας είναι δομημένη σε μικρότερες ή μεγαλύτερες ομάδες, όπως η οικογένεια η παρέα, οι ομάδες εργασίας. Είναι στη φύση του ανθρώπου να δημιουργεί οργανωμένες ομάδες, μέσα από τις οποίες επιτυγχάνει την ολοκλήρωσή του. Ιδιαίτερα σε εποχές συναισθηματικής αποξένωσης και μοναξιάς οι άνθρωποι περισσότερο από ποτέ έχουν ανάγκη από ουσιαστικές σχέσεις και γνήσια επικοινωνία, που προκύπτουν μέσα από τη συμμετοχή σε ομάδα.

Η βαθύτερη κατανόηση των αναγκών από το Σύμβουλο, μέσα σε κλίμα εμπιστοσύνης, εχεμύθειας και αποδοχής, δίνει τη δυνατότητα στα μέλη της ομάδας να μάθουν να συνυπάρχουν και να αλληλεπιδρούν, αποκτώντας παράλληλα βαθύτερη γνώση του εαυτού τους.Στο σύνολό της η ομάδα παρέχει υποστήριξη και δύναμη, ενώ μέσα από την ανατροφοδότηση και την ανταπόκρισή τους, τα υπόλοιπα μέλη μας δίνουν τη δυνατότητα μιας διαφορετικής οπτικής καθώς και το αίσθημα ότι μοιραζόμαστε ουσιαστικά τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις δυσκολίες μας.

Οι ομάδες συνάντησης

Αποτελούνται από 7 έως 10 άτομα και συντονίζονται από 2 Ψυχολόγους – Συμβούλους Ψυχικής Υγείας. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται δύο φορές το μήνα, με διάρκεια 2 ωρών.

Συντονίστριες

Στέλλα Μουδάτσου, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, κιν: 6937 372 726 | Τατιάνα Μπαγιάι, Ψυχολόγος, κιν: 6934 285 432

Διεύθυνση: Σειρήνων 4, Παλαιό Φάληρο

Έναρξη: Πέμπτη 8/2/2018 20:00 – 22:00

Εκτύπωση