Η Χαρά του Παιδιού σήμερα κλείνει ένα χρόνο μαζί σας!

   

Andrea Tummons

 

Όσες κι όσοι από εσάς έχετε το ίδιο προνόμιο με εμάς, να ασχολείστε με αυτό που αγαπάτε (και πόσο μάλλον να το δημιουργείτε κιόλας), ξέρετε πως είναι το συναίσθημα της πρώτης φοράς που το μοιράζεστε με έναν άλλο άνθρωπο εκεί έξω. Γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι για κάποιον να βρει εκείνο το αντικείμενο που δίνει νόημα και σκοπό στη ζωή του, κάνοντάς τον να ανυπομονεί κάθε μέρα να μάθει και να εξελιχθεί μέσα απ’ αυτό, προσφέροντας κάτι όσο το δυνατόν πιο ουσιαστικό στους γύρω του.

Tον τελευταίο ένα χρόνο μαζί σας, καταφέραμε να κάνουμε πιο χειροπιαστό αυτό που ονειρευτήκαμε κι αυτό ήταν ξεκάθαρα… Η Χαρά του Παιδιού, όμως όχι εκείνη που έρχεται σε εισαγωγικά, μόνο υπό αυστηρές προϋποθέσεις, σε κουτάκια, με ημερομηνία λήξης αλλά εκείνη που έρχεται με ορμή, σοφία, απλότητα και νόημα από την ψυχή (όλων) μας. Είναι εκείνη που μας βοηθά να φροντίζουμε το παιδί μέσα μας κι έτσι μας επιτρέπει να βοηθάμε και κάθε άλλο παιδί… Μικρό και μεγάλο. Είναι εκείνη που θα αφήσει όσο χώρο χρειάζεται και σε όλα τα υπόλοιπα συναισθήματα για να επανέλθει ακόμα πιο δυνατή κι ουσιαστική να μας συνεπάρει!

Άρα μπορείτε και να καταλάβετε ό,τι το «ευχαριστώ» από εμάς προς εσάς δεν είναι τυπικό αλλά βγαίνει μέσα απ’ την καρδιά μας. Χάρη σε εσάς συνεχίζουμε να είμαστε Η Χαρά του Παιδιού και υποσχόμαστε να βελτιωνόμαστε για εσάς… με εσάς!

 

Με ❤

Ελένη & Αγγελική Χρυσούλη

Εκτύπωση