Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 2018

Pexels
Φέτος τα Doodles της Google γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με τις ιστορίες των καθημερινών γυναικών σε όλο τον κόσμο.


To σημερινό παγκόσμιο Doodle είναι διαδραστικό και φιλοξενεί τις προσωπικές ιστορίες 12 γυναικών καλλιτεχνών, εντελώς διαφορετικών μεταξύ τους, σε μία σειρά οπτικών αφηγήσεων. Συγκεκριμένα, κάθε ιστορία αντιπροσωπεύει μια στιγμή, ένα πρόσωπο ή κάποιο γεγονός που έχει επηρεάσει τη ζωή τους ως γυναίκες. Παρότι κάθε καλλιτέχνης μοιράζεται μια μοναδική ιστορία, τα θέματα μας αφορούν όλους, υπενθυμίζοντάς μας πόσα κοινά έχουμε μεταξύ μας.

Δείτε τις 12 αφηγήσεις εδώ.

Διαβάστε περισσότερα από τις Lydia Nichols & Alyssa Winans (Doodlers & IWD 2018 Project Leads) εδώ.


Σχετικά με τα doodles
Τα doodles είναι ξεχωριστές εκδόσεις του λογοτύπου της Google στην αρχική της σελίδα. Το πρώτο doodle δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο για πρακτικούς λόγους και κανείς δεν φανταζόταν ότι θα γίνει τόσο δημοφιλές και ότι θα καταλήξει να θεωρείται αναπόσπαστο μέρος της σελίδας αναζήτησης της Google. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σήμερα πλέον πολλοί ανυπομονούν να δουν κάθε νέο doodle που δημιουργούμε! Τα doodles δημιουργούνται για να γιορτάσουν γεγονότα, επετείους και γενέθλια καλλιτεχνών, επιστημόνων, μουσικών και άλλων ξεχωριστών προσωπικοτήτων. Μπορεί να είναι η πρώτη μέρα του σχολείου, τα γενέθλια του Οδυσσέα Ελύτη ή η 50η επέτειος από την ανακάλυψη του γενετικού κώδικα. Η doodle ομάδα της Google ψάχνει πάντα για νέες και ενδιαφέρουσες ιδέες.
Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα doodles εδώ.

Εκτύπωση