Δωρεάν δραστηριότητες | Παιδική θεατρική παράσταση «Το μικρό κόκκινο καπέλο» στο Πάρκο Εργατιάς

 
«Το μικρό κόκκινο καπέλο» της Ομάδας Γλυκές Ρέγγες, βασίζεται σε ένα κόκκινο καπέλο, που δεν είναι τίποτα άλλο από ένα απλό αντικείμενο. Έτσι λοιπόν, ένα κόκκινο καπέλο ταξιδεύει παντού, ακόμα και στο άγνωστο. Μαζί με τις Γλυκές Ρέγγες, τα παιδιά φτιάχνουν ιστορίες. Ταξίδι, διαδρομή, προορισμός: Όλα γίνονται θεατρικές σκηνές, ανεξάντλητα δημιουργικές, με αστείρευτο χιούμορ και πολύ ενέργεια, που μοιράζονται εξ’ ίσου ηθοποιοί και παιδιά.
 
Επιπλέον, ένα κόκκινο καπέλο πάνω στη σκηνή καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης, μπορεί να αλλάζει συνεχώς τα δεδομένα και να αντιμετωπίζει καταστάσεις που δεν μπορεί να φανταστεί κανείς άλλος, εκτός από τους μικρούς φίλους που το παρακολουθούν, αλλά και οι οποίοι «κατευθύνουν» την παράσταση.
 

Μέσα από ιστορίες που φτιάχνουν παιδιά και ηθοποιοί μαζί, με «Το μικρό κόκκινο καπέλο» εξελίσσεται σε μια πετυχημένη, γεμάτη φαντασία κι απολαυστικό χιούμορ παράσταση.
Οι Γιούλη Βομπίρη, Ιπποκράτης Τροβάς και Κλαίρη Χατζηγιάννη είναι οι αυτοσχεδιαστές ηθοποιοί, που αποτελούν την ομάδα Γλυκές Ρέγγες, δημιουργώντας αλησμόνητα επιτυχημένες Improv Comedy παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους.
Σάββατο, 23 Ιουνίου στις 21:00 – Παλιό εργοστάσιο λιπασμάτων – Πάρκο Εργατιάς.
Η Παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Λιπάσματα 2018 – Φεστιβάλ στη θάλασσα».
 
Περισσότερες πληροφορίες: https://el-gr.facebook.com/events/2084953121831079/
festival.lipasmata@gmail.com
 
Εκτύπωση