Τι είναι το Mente Autism;

Το Mente Autism είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα νευροανάδρασης, για χρήση στο σπίτι σχεδιασμένο για απεριόριστες συνεδρίες. Πωλείται μόνο σε γονείς ή κηδεμόνες ή σε συγγενείς παιδιών που έχουν επίσημη διάγνωση, ότι ανήκουν στο αυτιστικό φάσμα.
 
Το Mente Autism είναι μια ιατρική συσκευή υψηλής κλινικής αξίας, που δημιουργεί μια εξατομικευμένη θεραπεία νευροανάδρασης για κάθε συνεδρία και έχει σαν αποτέλεσμα να χαλαρώνει τον εγκέφαλο. Αυτό γίνεται με τη δημιουργία εξατομικευμένης ηχητικής διέγερσης για τη μείωση των ανεπιθύμητων εγκεφαλικών κυμάτων, σε πραγματικό χρόνο καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίας.


Η κάθε συνεδρία «χτίζεται» πάνω στην συγκεκριμένη κατάσταση του παιδιού, έτσι ώστε με μια συνεδρία των 40 λεπτών την ημέρα, να βοηθά το παιδί να εστιάζει καλύτερα και να αλληλοεπιδρά θετικά με το περιβάλλον του.
Το Mente Autism είναι για το 1ο παγκόσμιο σύστημα νευροανάδρασης νέας γενιάς, σχεδιασμένο για χρήση στο σπίτι. Έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί εφόρου ζωής αγοράζοντας το σήμερα.
Δεδομένου ότι η πιο σημαντική περίοδος μάθησης είναι η παιδική ηλικία, η χρήση του Mente Autism έχει τα θετικότερα αποτελέσματα όταν ξεκινάει η χρήση του ανάμεσα στις ηλικίες των 3 και των 18 ετών.

Το σχήμα που ακολουθεί περιγράφει σχηματικά και εξηγεί τα βήματα της κάθε συνεδρίας:

 
Το Mente Autism αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση, για να βοηθήσει όσους έχουν διαγνωστεί στο αυτιστικό φάσμα.

Η συσκευασία του περιλαμβάνει:

• τον ειδικό κεφαλόδεσμο (headband) με προσαρμογέα για την καλύτερη εφαρμογή στο παιδί,
• 5 εξειδικευμένους αισθητήρες για την μετωπιαία και την οπισθοκεφαλική ανάγνωση των εγκεφαλικών κυμάτων

• ειδικά ακουστικά για την κάθε συνεδρία

• κάρτα ενεργοποίησης του Mente Autism
• εφαρμογή (application) για την παρακολούθηση της εξέλιξης της συνεδρίας από τον κηδεμόνα
• σύστημα αποθήκευσης δεδομένων (cloud), στο οποίο καταγράφονται όλες οι συνεδρίες και μπορεί να συνδεθεί με τον θεράποντα ιατρό

• tablet το οποίο συνδέεται με το Mente Autism και καταγράφει τα δεδομένα των συνεδριών σε καθημερινό επίπεδο, κάνοντας την συνολική διαχείριση και την σύνδεση με το Cloud
• 2 φορτιστές για το Mente Autism και για το Tablet
• Εκπαιδευτικό υλικό – οδηγίες για τη χρήση του και
• Αποστολή στην Ελλάδα και την Κύπρο
 
Περισσότερες πληροφορίες για το Mente Autism και την BonVie μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες www.mentetech.com και http://www.bonviegroup.com/gr/.
Μπορείτε να δείτε ακόμη τα video του Mente Autism στο κανάλι της BonVie στο YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCtBmn8ycI1ZzBLrqmtAWGAQ
Η σελίδα της εταιρείας στο Facebook είναι: www.facebook.com/bonvie.greece/
Το επίσημο site της εταιρείας είναι www.bonvie.gr ή www.bonviegroup.com.
Σε λίγες ημέρες ένα εξειδικευμένο site για τον αυτισμό και το Mente Autism, θα βρείτε στο διαδίκτυο στην διεύθυνση www.mente.gr.
   
 
Η ομάδα της BonVie
Τηλέφωνο εταιρείας: 210 748 1216

Εκτύπωση