Δωρεάν δραστηριότητες | Παρασκευή 10 & Σάββατο 11 Αυγούστου: «Μέρα Παιδιού και Χαράς» στο Θύρρειο και την Πλαγιά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Η «Ημέρα Παιδιού και Χαράς» συνεχίζει το ταξίδι της και αυτή τη φορά «επιβιβάζεται» στο Θύρρειο και την Πλαγιά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας πάντα με την αμέριστη και αφιλοκερδή υποστήριξη της ομάδας του Εικαστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Hobbyland.
 
Τα παιδιά από τις 19:00 θα απολαύσουν υπέροχα διαδραστικά παιχνίδια, θα διασκεδάσουν με κλόουν και μουσική και τέλος θα ομορφύνουν με τις ζωγραφιές τους την Πλατεία του Θυρρείου και της Πλαγιάς.


Ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης κ. Αποστολάκης Παντελής τόνισε στο κάλεσμα του «Περιμένουμε όλα τα παιδιά σε Θύρρειο και Πλαγιά μια πραγματικά όμορφη εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά».
Οι δράσεις θα ξεκινήσουν στις 19:00 από την Πλατεία του Θυρρείου την Παρασκευή 10 Αυγούστου και από την Πλατεία της Πλαγιάς το Σάββατο 11 Αυγούστου.
Η συμμετοχή των παιδιών θα είναι δωρεάν και απεριόριστη!
Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού Θυρρείου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πλαγιάς.
 

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ.


Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας & Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας
www.kekomekada.org
Διεύθυνση: Βόνιτσα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2643 022232

Εκτύπωση