Δωρεάν δραστηριότητες | Δεκαπενταύγουστος στο ΚΠΙΣΝ: Καλοκαιρινό Πικ-Νικ στη σκιά της τέχνης!

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος συνεχίζει και αυτό τον μήνα να πραγματοποιεί δωρεάν εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες χωρίς να παραλείπει τον Δεκαπενταύγουστο όπου προσκαλεί τους μικρούς μας φίλους με τους γονείς τους να λάβουν μέρος σ’ένα Καλοκαιρινό Πικ-Νικ στη σκιά της τέχνης!
   
www.snfcc.org
 


«Με οδηγό ένα καράβι και με τη βοήθεια των παιδαγωγών του Playroom, γυρνώντας βέλη προσαρμοσμένα πάνω σε έναν χάρτη- τραπεζομάντηλο, τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους θα συμμετάσχουν σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που θα τους ταξιδέψει στα νησιά και θα τους πλημμυρίσει με εικόνες τέχνης! Σε κάθε προορισμό πάνω στον χάρτη- τραπεζομάντηλο ένα έργο τέχνης αποκαλύπτει ιστορίες του παρελθόντος και του σήμερα. Έργα από διάσημους καλλιτέχνες όπως οι Modigliani, Grayson Perry, Picasso, Brancusi και άλλοι, θα εμπνεύσουν και θα οδηγήσουν τα παιδιά στη δημιουργία τους δικού τους μοναδικού καλοκαιρινού έργου! Το μαγικό καλάθι θα ανοίξει και θα βοηθήσει στην κατανόηση των ελληνικών επιρροών στα έργα διάσημων καλλιτεχνών.»
Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Playroom
Τετάρτη 01, 08, 15, 22, 29/08 | 19.00-21.00
ΞΕΦΩΤΟ 
Για παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω με τους γονείς τους.
Έως 10 παιδιά και 10 γονείς ανά εργαστήριο, ανά 30′ με λίστα προτεραιότητας.
 
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των δωρεάν παιδικών εκδηλώσεων εδώ. [Ανανεώνεται τακτικά]
Εάν θέλετε να λαμβάνετε το newsletter του ΚΠΙΣΝ σχετικά με τις εκδηλώσεις για παιδιά, νέους και οικογένειες – άτομα με ή χωρίς αναπηρία, μπορείτε να κάνετε εγγραφή εδώ.

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Ευριπίδου και Λ. Συγγρού
Καλλιθέα – Μοσχάτο
Τηλ.: 2168091001, 002, 003
www.snfcc.org

Εκτύπωση