Δωρεάν δραστηριότητες | Ημέρα Υιοθεσίας αδέσποτων ζώων στον πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος»

Η Πενταμελής Επιτροπή Παρακολούθησης του Προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη και τα δυο φιλοζωικά σωματεία της πόλης σε μια προσπάθεια τόνωσης των φιλοζωικών αισθημάτων των δημοτών Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη και μείωσης του πληθυσμού των αδέσποτων σκύλων της πόλης οργανώνουν την Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου (10.00-19.00), στον πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» (Θηβών 245, Νίκαια).
     

Στην ημέρα υιοθεσίας (30/9/18) από τις 10.00 ως τις 19.00 μπορείτε να γνωρίσετε το σκυλάκι που σύντομα ίσως αποτελέσει νέο μέλος της οικογένειάς σας, ίσως γίνει ο πιστός σας φίλος. Να ενημερωθείτε για τη διαδικασία της υιοθεσίας αδέσποτων ζώων. Να λάβετε συμβουλές για την φροντίδα τους. Να περάσετε πολύ όμορφα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης και τις ευχάριστες εκπλήξεις:
10.00 Έναρξη της ημέρας υιοθεσίας.
11.30-11.45 “Living with dogs” με τον «δηλωμένο» φιλόζωο ηθοποιό Νίκο Ορφανό και τους εκπαιδευτές σκύλων Δημήτρη Γραμματικάκη και Εριέττα Καραμπέτσου.
Η ζωή με έναν σκύλο είναι όλο εκπλήξεις!
Η καθημερινότητα με τον σκύλο μας είναι μια όμορφη περιπέτεια!
Συνεργαζόμαστε τέλεια μαζί του; Ή μήπως κάνουμε λάθη;
Στο μίνι θεατρικό μας θα μάθουμε τι κάνουμε λάθος και τι πρέπει να διορθώσουμε ώστε η καθημερινότητα μας με τον σκύλο να είναι τέλεια!
11.45-12.05 Ομιλία από τους εκπαιδευτές του θεατρικού.
13.30 Παρουσίαση της ομάδας Ζω.Ε.Σ (Ζωοφιλικἐς Ενημερώσεις Σχολείων, Ιδρυμάτων και Οργανισμών).
17.00 Προβολή της ταινίας της σκυλίτσας Ρόξυ “Re – Αction”.
Σενάριο: Αλέξανδρος Κατσάρης – Αρτέμης Σαμοθράκης
Σκηνοθεσία: Αρτέμης Σαμοθράκης
Βασικοί πρωταγωνιστές είναι η Τάνια Τρύπη, ο Ντίνος Καρύδης και φυσικά η πρώην αδέσποτη σκυλίτσα Ρόξυ. Στο φιλμ συμμετέχουν οι: Γιάννα Ζιάννη, Γρηγορία Αυγερινοπούλου, Θοδωρής Ανθόπουλος, Γιάννης Φραγκίσκος, Δημήτρης Παπαδάκης, Βησσαρίων Τσιώνας, Χρήστος Καρνάκης, Τίφανυ Δανιήλ, Αντρέας Σταματόπουλος και η Τζένη Καζάκου, εγγονή της αξέχαστης Τζένης Καρέζη. Ως guests εμφανίζονται οι: Άννα Αδριανού, Τζόυς Ευείδη, Άννα Κουρή, Γιώργος Μαυρίδης, Δημήτρης Μιλιόγλου και οι Ηλίας Μαραβέγιας, Άννα Νικολαῒδη, Νίκος Παρτσώλης, Φωτεινή Πετρόγιαννη, Joy Κουμεντάκου.
19.00 Λήξη της Ημέρας Υιοθεσίας. Αρχή για μια νέα σχέση φιλίας!
Όλοι οι συντελεστές του προγράμματος προσφέρουν εθελοντικά της υπηρεσίες τους και η ταινία “Re-action”, που είναι προϊόν αφιλοκερδούς εργασίας των συντελεστών της, παραχωρήθηκε δωρεάν από τον σκηνοθέτη της Αρτέμη Σαμοθράκη.
 

Μάθετε περισσότερα εδώ.

     
Δήμος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη
www.nikaia-rentis.gov.gr
Π. Τσαλδάρη 10 Τ.Κ. 18450, Νίκαια
Τηλεφωνικό Κέντρο: 213 2075300 – 15698
Για 24ωρη επικοινωνία μπορείτε να καλείτε το 213 2075 311
 
Εκτύπωση