Δωρεάν δραστηριότητες | Το «Φτου και Βγαίνω» στα Χανιά!

Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου οι εκδόσεις Καλειδοσκόπιο ταξιδεύουν στα Χανιά για την παρουσίαση του βιβλίου «Φτου και Βγαίνω»  της Άννας Νεμπαυλάκη, που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων στις 19.00.
 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Ηλίας Κουρκούτας, Κωνσταντίνος-Αλκέτας Ουγγρίνης, Αθηνά Ντούλια και Ανδρονίκη Κοκοτσάκη, ενώ την εκδήλωση θα συνοδεύσει μουσικά η Αλκυόνη Μαλεκάκη και μαθητές του 9ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων.
Συντονίζει ο Βαγγέλης Κακατσάκης.
Είσοδος ελεύθερη!

Μάθετε περισσότερα εδώ.


Εκδόσεις ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ | «Φτου και βγαίνω»: Μία νέα εκπαιδευτική προσέγγιση για την ανάπτυξη της αυτοεκτίμησης του παιδιού με σκοπό την αποτροπή της βίας

 
«Φτου και βγαίνω»: Μία νέα εκπαιδευτική προσέγγιση που έχει ως σκοπό την ανάπτυξη της αυτοεκτίμησης του παιδιού για την αποτροπή της βίας. Επίσης, πρόκειται για μια πρόταση που στοχεύει στην ενίσχυση της δημιουργικότητας με αρωγό την τέχνη.

8 κρυψώνες αυτοεκτίμησης για να βρεις τον εαυτό σου

και να παίξεις με τους άλλους!

 
Το βιβλίο είναι αποτέλεσμα της συμβολής καλλιτεχνών από τη ζωγραφική, τη γλυπτική, την παραστατική τέχνη, τη λογοτεχνία, τη μουσική, την αρχιτεκτονική αλλά και ειδικών από την ψυχολογία, τη φιλοσοφία και την εκπαίδευση.


Απευθύνεται σε παιδαγωγούς, καλλιτέχνες, φιλότεχνους, παιδοψυχολόγους και γονείς. Είναι κατάλληλο για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας.
Αποτελεί ένα πλήρες εγχειρίδιο με παραμύθια, ιστορίες, κείμενα, έργα τέχνης, πολυποίκιλες δραστηριότητες και φύλλα εργασίας.
Συγγραφέας: Άννα Νεμπαυλάκη
Εικονογράφος: Αλέξης Κουβαριτάκης

Μάθετε περισσότερα εδώ.


ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ
Ομήρου 50
Τηλ.: 210 3627641 | 210 3632788
info@kaleidoscope.grwww.kaleidoscope.gr
Like: www.facebook.com/kaleidoscope.gr
Follow: twitter.com/KaleidoscopeGR
plus.google.com/u/0/+KaleidoscopeGr
Subscribe: www.youtube.com/user/kaleidoscopeGR
Pin: gr.pinterest.com/kaleidoscopegr/

Εκτύπωση