Η Χαρά του Παιδιού έλειψε για λίγο από κοντά σας αλλά δεν επέστρεψε με άδεια χέρια! 😂

Με πολλή χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η Χαρά του Παιδιού έχει μία νέα ενότητα!

Μας το ζητήσατε βλέποντας τις εικόνες γνωμικών που έχουμε αναρτήσει κι έτσι αποφασίσαμε να υλοποιήσουμε αυτή την ιδέα σ’ ένα ευρύτερο πλαίσιο:
Δημιουργούμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ευχετήριες κάρτες (έτοιμες και προς συμπλήρωση) για ονομαστική εορτή, γενέθλια μικρών και μεγάλων, για τις γιορτινές περιόδους (Χριστούγεννα, Ανάσταση – Πάσχα κλπ), για μία ευτυχισμένη προσωπική στιγμή (πτυχίο, επαγγελματική αποκατάσταση, γάμο, βάπτιση, εγκυμοσύνη, γέννα, επέτειο) ή για ένα μικρό μας φίλο σε μία σχολική γιορτή (από τη δασκάλα/το δάσκαλο) κι αντίστοιχα στη δασκάλα ή το δάσκαλο (από το παιδί με πλαίσιο για ζωγραφιά)
*καθώς και*
Εικόνες γνωμικών, αποφθεγμάτων, παροιμιών, αγαπημένων φράσεων ή/και στίχων και πολλές ακόμα!


Δεν σταματάμε όμως εδώ! 😉 Εφόσον έχει ακόμα μεγαλύτερη συναισθηματική αξία κάτι στο οποίο αφιερώνουμε λίγο απ’τον χρόνο μας και πολλή από τη φαντασία μας για να το δημιουργήσουμε οι ίδιοι, σας δίνεται η δυνατότητα και να παραγγείλετε την προσωπική σας κάρτα/εικόνα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ την οποία και λαμβάνετε ηλεκτρονικά σε 24-48 ώρες!
Το υλικό που δημιουργούμε (το οποίο και ανανεώνεται τακτικά) απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες ενώ διατίθεται σε διάφορους σχεδιασμούς για όλα τα γούστα.
Μάθετε περισσότερα.
Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τις ονομαστικές εορτές, τις νέες ευχετήριες κάρτες και όλες τις εικόνες γνωμικών που δημιουργούμε, ακολουθήστε μας στη νέα μας σελίδα @Δωρεάν ευχετήριες κάρτες & Εικόνες γνωμικών – αποφθεγμάτων και το λογαριασμό μας στο Instagram @ecards.quotesgr.
Όλο το υλικό είναι διαθέσιμο και στα Αγγλικά! Μπορείτε να μας βρείτε εδώ και να μας ακολουθήσετε στην αντίστοιχη σελίδα @Free Ecards & Quote – aphorism pictures και το λογαριασμό μας στο Instagram @ecards.quotes.
Η Χαρά του Παιδιού συνεχίζει κανονικά φυσικά! ☺️
Για οποιαδήποτε απορία περιμένουμε τα σχόλια ή μηνύματά σας.
Καλή μας αρχή! ❤️
 
ENG [Το υλικό διατίθεται και στα Αγγλικά]
Δωρεάν ευχετήριες κάρτες | Εικόνες γνωμικών – αποφθεγμάτων – παροιμιών – αγαπημένων φράσεων & στίχων
ecards.quotesgr@gmail.com | https://goo.gl/tTtxXB
Ακολουθήστε μας σε Facebook @ecards.quotesgr και Instagram @ecards.quotesgr.

 
Εκτύπωση