Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ΧΟΠΑ

Τέσσερις Υπερήρωες βοηθούν τα παιδιά και τις οικογένειές τους να μάθουν για τα συμπτώματα του Εγκεφαλικού Επεισοδίου και τι πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση που δούμε κάποιο δικό μας άτομο να παθαίνει Εγκεφαλικό

   
Τι είναι το πρόγραμμα ΧΟΠΑ Ήρωες 112
Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ΧΟΠΑ Ήρωες 112 έχει την έδρα του στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Οι δύο βασικοί στόχοι του προγράμματος είναι αφενός η ενημέρωση παιδιών νηπιακής ηλικίας και των οικογενειών τους σχετικά με τα κυριότερα συμπτώματα ενός Εγκεφαλικού Επεισοδίου και αφετέρου η εκπαίδευση των παιδιών και των οικογενειών τους στην αναζήτηση βοήθειας καλώντας τον Πανευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης 112.


   
facebook.com/GreeceFastHeroes112
«Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για επίσκεψη σε κάποιο φιλικό/γνωστό νηπιαγωγείο από την καμπάνια του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας «ΧΟΠΑ Ήρωες 112»
 
 
«Οι τέσσερις Υπερήρωές μας βοηθούν τα παιδιά και τις οικογένειές τους να μάθουν για τα συμπτώματα του Εγκεφαλικού Επεισοδίου και τι πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση που δούμε κάποιο δικό μας άτομο να παθαίνει Εγκεφαλικό! Καλούμε ασθενοφόρο τηλεφωνώντας στο 112 ΑΜΕΣΩΣ!»
   
Μάθετε περισσότερα για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ΧΟΠΑ ←
 
Εκτύπωση