Δωρεάν δραστηριότητες | Έκθεση Χειροποίητου “Handmade Dreams” στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Έκθεση Χειροποίητου “Handmade Dreams”
12 – 14 Απριλίου 2019
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Η αγαπημένη Έκθεση Χειροποίητου “Handmade Dreams” επιστρέφει με μια νέα πολλά υποσχόμενη διοργάνωση.


Δεκάδες Χειροτέχνες με μοναδικές δημιουργίες γεμάτες έμπνευση και μεράκι θα σας περιμένουν από 12 έως 14 Απριλίου 2019 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για ένα τριήμερο αφιερωμένο στο χειροποίητο και τους ανθρώπους του.
     
www.handmadedreams.gr
   
Απευθείας από τα χέρια των δημιουργών, θα παρουσιάζονται και θα διατίθενται πασχαλινά είδη, χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ, ρούχα, είδη προσωπικής φροντίδας από αγνές πρώτες ύλες (καλλυντικά, σαπούνια κ.λπ.), τυποποιημένα τρόφιμα από αγνά υλικά (μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού κ.λπ.), βότανα, είδη σπιτιού, παιδικά και βρεφικά είδη, είδη διακόσμησης και πολλά άλλα.
H ομάδα “Handmade Dreams” αποτελείται από δημιουργούς που ασχολούνται με την κατασκευή χειροποίητων ειδών, αλλά και ανθρώπους που αγαπούν το χειροποίητο. «Σκοπός μας είναι να φέρουμε τους ανθρώπους του χειροποίητου κοντά, προκειμένου η ατομική δημιουργικότητα να μετατραπεί σε συντονισμένη συλλογική προσπάθεια προώθησης του χειροποίητου και των δημιουργών του. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι τα όνειρα τα συλλαμβάνει ο νους, αλλά τελικά είναι «στο χέρι μας» να τα πραγματοποιήσουμε..!
Σας περιμένουμε όλες και όλους στη μεγάλη γιορτή της χειροτεχνίας για να στηρίξουμε την Ελληνική νεανική και γυναικεία επιχειρηματικότητα. Ραντεβού από τις 12 έως τις 14 Απριλίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.»


     
Ωράριο Λειτουργίας:
 
Παρασκευή, 12 Απριλίου 14:00 – 23:00
Σάββατο, 13 Απριλίου 11:00 – 23:00
Κυριακή, 14 Απριλίου 11:00 – 23:00
   
Περισσότερες πληροφορίες:
   
www.handmadedreams.gr
Facebook: Handmade Dreams
Email: handmadedreams.gr1@gmail.com
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 321 1188 & 693 413 6066
Δείτε τη σχετική εκδήλωση στο Facebook ←
Δείτε περισσότερα ←

Εκτύπωση