Δωρεάν δραστηριότητες | Βιωματικό σεμινάριο «Παιδί και σκύλος – μία ιδανική σχέση» για παιδιά γονείς από το Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων

   
Tο Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων σας προσκαλεί στο βιωματικό σεμινάριο «Παιδί και σκύλος – μία ιδανική σχέση» που απευθύνεται σε παιδιά Δημοτικού. Σκοπός του Σεμιναρίου είναι η ενημέρωση των παιδιών σχετικά με τις βασικές αρχές της κυνοφιλίας και την προετοιμασία τους για όσα πρέπει να γνωρίζουν στην καθημερινή τους σχέση με τον σκύλο ώστε να είναι συνειδητοποιημένοι ιδιοκτήτες για να περνούν καλά μαζί τους.
   

Τα παιδιά θα μάθουν από τον εκπαιδευτή Θ. Τριάντη για την προσφορά του σκύλου προς στον άνθρωπο και θα ενημερωθούν για τους Σκύλους Οδηγούς Ελλάδος. Οι γονείς και οι ενήλικες θα ενημερωθούν από τον Ψυχολόγο κ. Χρήστο Κουτσαύτη για την ευεργετική παρουσία του σκύλου στην συμβίωσή του με ένα παιδί. Οι εκπαιδευτές του ΕΚΕΣ θα ενημερώσουν ξεχωριστά όσους γονείς επιθυμούν για την επιλογή του κατάλληλου σκύλου.
 
Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων
 
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 11 π.μ. – 1:15 μ.μ. στη σχολή σκύλων του ΕΚΕΣ (Λ.Αλίμου 19).
Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Παρασκευή 12/ 4 13.00 στο info@ekes.gr (θα λάβετε email επιβεβαίωσης) ή τηλεφωνικά 11-18μμ στο 2109844772 (πληροφορίες 2109844772 Δε-Πα 11-18μμ).
Υποστηρικτής: PROPLAN
 
Δείτε τη σχετική εκδήλωση στο Facebook ←
   
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΚΥΛΩΝ
www.amazingdogs.gr
Λεωφ. Αλίμου 19,  Άλιμος, 174 55 Αθήνα

Εκτύπωση