Δωρεάν δραστηριότητες | Παρουσίαση της «Υπόγειας εκδρομής» της Χριστίνας Φραγκεσκάκη – Ένα βιβλίο για παιδιά που ξεναγεί στην υπόγεια γκαλερί της Αθήνας, στα έργα σημαντικών σύγχρονων δημιουργών

Το Βιβλιοπωλείο Ανεμολόγιο και οι Εκδόσεις Καλειδοσκόπιο σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Χριστίνας Φραγκεσκάκη «Υπόγεια εκδρομή».
Στάσεις για δράση: Καλλιόπη Κύρδη.
   

   
Οι συγγραφείς του βιβλίου, Χριστίνα Φραγκεσκάκη, Καλλιόπη Κύρδη και η εικονογράφος Ευαγγελία Γουτιάνου θα μας ξεναγήσουν στην υπόγεια γκαλερί της Αθήνας. Με το μετρό.
Θα ακουλουθήσει συζήτηση.
Τρίτη 4 Ιουνίου 2019 και ώρα 19:00 | Βιβλιοπωλείο Ανεμολόγιο, Θεσσαλίας 4, Βριλήσσια – τηλ. 2108100095
             
https://kaleidoscope.gr
     
Λίγα λόγια για το βιβλίο
Η Υπόγεια Εκδρομή είναι ένα βιβλίο για παιδιά που ξεναγεί στην υπόγεια γκαλερί της Αθήνας, στα έργα σημαντικών σύγχρονων δημιουργών.
Με την υποστήριξη της ΣΤΑΣΥ.
     
Η Νεφέλη ακολουθώντας μια λέξη–πρόσκληση επισκέπτεται και γνωρίζει τρεις σταθμούς του (Δουκίσσης Πλακεντίας, Εθνική Άμυνα, Μέγαρο Μουσικής). Βλέπει από κοντά τα έργα τέχνης που φιλοξενούν, αναρωτιέται, στοχάζεται, συνομιλεί μ’ αυτά, και πάνω απ’ όλα παίζει μαζί τους. Τα πλησιάζει, τα αγγίζει, τα «ακούει», τα φέρνει στα μέτρα της, τα κάνει δικά της. Την ιστορία συμπληρώνει μια πρόσκληση σε 19 «στάσεις για δράση»: Η Νεφέλη, ο Στέργιος κι η μικρή μέλισσα μοιράζονται μαζί μας γνώσεις, κέφι, απορίες και υλικά, για να δημιουργήσουμε τον δικό μας υπόγειο κόσμο της τέχνης. Παρατηρούμε, μαθαίνουμε παίζουμε. Μικροί και μεγάλοι ανακαλύπτουμε μια «κρυμμένη» πόλη κάτω από την πόλη…
   
Δείτε περισσότερα
       
ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ
Ομήρου 50
Τηλ.: 210 3627641 | 210 3632788
info@kaleidoscope.grwww.kaleidoscope.gr
Like: www.facebook.com/kaleidoscope.gr
Follow: twitter.com/KaleidoscopeGR
plus.google.com/u/0/+KaleidoscopeGr
Subscribe: www.youtube.com/user/kaleidoscopeGR
Pin: gr.pinterest.com/kaleidoscopegr/
 
Εκτύπωση