Η μεγάλη μας αγάπη για τα παιδιά, τους αυριανούς ενήλικες ή καλύτερα… τα παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας ήταν εκείνη που μας έδωσε το έναυσμα για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας. Στο charapaidiou.com προσφέρονται φιλικές συμβουλές για τη διαπαιδαγώγηση των μικρών μας φίλων, μία σειρά από ποικίλες δραστηριότητες για τη δημιουργική τους απασχόληση αλλά και πολλές άλλες ενότητες για την προσωπική μας βελτίωση πάντα με επίκεντρο το παιδί και το παιδί… μέσα μας!

Ελένη Χρυσούλη

Είμαι Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής (ΑΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ) και από το 2009 εργάζομαι στον Τομέα της Προσχολικής Αγωγής. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με τη δημιουργική απασχόληση του παιδιού, τη μουσικοκινητική αγωγή, δραστηριότητες εμψύχωσης, τη σωστή διατροφή και την υγιεινή.

Αγγελική Χρυσούλη

Είμαι Απόφοιτος Ι.Ε.Κ. στην ειδικότητα «Τεχνικός Τεχνολογίας Internet» (2010) και έχω εμπειρία 4 ετών σε Οργάνωση με δραστηριότητα στον χώρο του Πολιτισμού, της Εκπαίδευσης και της Αλληλεγγύης ως υπάλληλος γραφείου. Έχω λάβει μέρος στα Προγράμματα: Υοuth in Action – Museum: the actionography of European People και Erasmus+ – Dialogue among people cultures, through UNESCO World cultural, natural and intangible Heritage.